Napra pontosan 20 éve indult a Jóbarátok. És idén 10 éve, hogy befejeződött. Nem is lehet mást tenni most, minthogy megnézzük hogyan kezdődött, és hogyan végződött.

friends1.jpg

Mindjárt itt is van a sorozat első része, a tovább mögött pedig az utolsó. A sorozat részei sajnos már nem elérhetőek, de azért ne búsuljatok, a tovább mögött vár mindenkit egy a Jóbarátokhoz kapcsolódó Graham Norton Show-részlet!

 

 

Én Csilla unszolására kezdem Jóbarátokat nézni, ő tehet mindenről. :) Joeyt akkor szerettem meg, amikor sikerült két szóba sűrítenie teljes London imádatomat. Az egész sorozatot pedig akkor, amikor föltűnt a férfi a repülőn, és egyszer s mindenkorra tisztázta végre: Ross és Rachel "szakításban voltak" :) 

2014 egyébként érdekes év: nemcsak a Jóbarátok jubilál. A napokban volt 20 éves a Vészhelyzet is, novemberben pedig House (akarom mondani a férfi a repülőn) ünnepel, hiszen 10 éves lesz a [H]ouse. Micsoda év!

friends2.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr556689671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2014.09.22. 22:04:38

Juhhhúúúú! :))) Éljen, éljen! Ugye, hogy ez a sorozat örök, s nem maradhat ki az ember életéből? :)))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.09.23. 11:45:08

@IamSherLocked: igen, nagyon sajnáltam volna, ha kimarad az életemből a 6 "patetikus vesztes"!:D Ha már szinkron, ezt ma reggel találtam:

tv2.hu/musoraink/mokka/158718_a_jobaratok_magyar_hangjai_varjak_a_folytatast.html

ChristineJane 2018.01.04. 18:13:36

Kit érdekel Rachel, nekem a férfi kell a repülőn!:D
süti beállítások módosítása