Eddie Redmayne főszereplésével (akit például az Egy hét Marilynnel c. filmben láthattatok.) Az imdb információi szerint a filmet Magyarországon 2015. január 22-én mutatják be, A mindenség elmélete címmel.

 

 

A fenti előzetes alapján A mindenség elmélete sokkal "lágyabb" lesz, mint a 2004-es Hawking c. BBC film, Benedict Cumberbatch főszereplésével. Az biztos, hogy feltétlenül megnézzük ezt az új változatot is! Addig is - bár tudom már a facebookon is ajánlottam - a tovább mögött megtaláljátok a 2004-es Hawking c. filmet, mert azt nem elég egyszer megnézni!

A film 6 részben került föl a youtube-ra, IDE kattintva éritek el.

 

hawking.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr946689731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AaannnaaA 2014.09.12. 22:15:45

Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, felveszem a "Várós!" listámra :) Eddie Redmayne egy végtelenül tehetséges színész, én a Katedrálisban láttam először, de az "Egy tiszta nő"-t is bátran ajánlom megtekintésre.
Addig is ha lesz időm, megnézem a BC-féle Hawking-ot, ami valahogy elkerülte a figyelmemet, míg a fészbúkodon meg nem láttam, extra köszi azért is :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.09.13. 11:57:50

@AaannnaaA: Ó, köszönöm, feltétlenül meg fogom nézni Eddie Redmayne-t másban is, nagyon különleges arca és kisugárzása van, és mint tudjuk, az ilyen színészeket imádom. :D

A BC-féle Hawkingra pedig tényleg csak azt tudom mondani, minden elfogultság nélkül, hogy látni kell! :)

IamSherLocked 2014.12.22. 21:01:28

No igen, erre is kíváncsi vagyok. Bár, ugye, BC Hawkingja zseniális. Maga a film is. És felejthetetlen az is, amit az a két amerikai összehülyéskedik! :) Csuklottam a röhögéstől! :) Ezt is újra kell nézni...

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2015.01.26. 12:55:20

@IamSherLocked: közben kiderült, hogy A mindenség elmélete sajnos nem valami jó. Még szerencse, hogy ott van a BC-féle változat! És nem, nem vagyok elfogult.:)

ChristineJane 2018.01.04. 18:10:03

Te jó ég, hogy A mindenség elmélete milyen rossz! BC-félét viszont nem lehet elégszer látni! Írj(atok) róla, kérlek!:)
süti beállítások módosítása