Sajnos a Sherlock - unaired pilot már nem elérhető, remélem, jó sokan megnéztétek. Helyette most pedig itt van a Sherlock miniepizód, amellyel a 3. évadot vezették be, abszolút bónuszként pedig Benedict Cumberbatch és Martin Freeman nyári Comic-Con üzenetét láthatjátok, azzal a bizonyos plüssmajommal.

 how.jpg

 

 

 

Bizony, nem kell ahhoz a rajongó lányokat (igen, oké, engem is) csábító, elegáns lila ing, hogy a világ egyetlen "tanácsadó nyomozójának" zsenialitása megmutatkozzon!

A BBC pénteken jelentette be, hogy az új évet Sherlockkal köszönthetjük! Már csak egy hónap, és itt van kedvenc nyomozónk! Ennek örömére esti mozizásként nézzétek meg a Sherlock be nem mutatott első részét, amely alapján a BBC berendelte a sorozatot! Az "unaired pilot" története ugyanaz, mint a később tényleg bemutatott első részé, de így is érdemes megnézni, sőt! Figyeljetek az epizód hangulatára, a részletekre!  És igen, Sherlock zseniális. Farmerben is.


Sherlock S01x00 Unaired Pilot by everlongview

221b.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr245657132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démétér 2013.12.01. 20:14:30

Nem fogok tudni ellenállni, és nagyon sokadszor is megnézem, ha már így eszembe juttattad. Köszi :)

AaannnaaA 2014.04.21. 21:24:46

De jó, hogy olvasgatom a blogod, nem is tudtam, hogy létezik a pilotból egy korábbi verzió!!! Találkoztam a neten vele úgy, hogy 1x00 rész, de beletekertem, sztori ugyanaz, és kukáztam. Hogy én mekkora tök vagyok :D Megvan a ma esti programom, köszi az infóért így utólag is (fogjuk arra, hogy szőkéknek lassabb a reakcióideje :P)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.04.24. 22:43:37

@AaannnaaA: örülök, hogy segíthettem!:) Sikerült megnézned? Hogy tetszett?

AaannnaaA 2014.04.25. 07:28:19

@PuffCinq: Odáig vagyok, meg vissza. Sajnálom, hogy nem hullik ki minden héten egy ilyen az internet bugyraiból :P

ChristineJane 2017.12.24. 13:46:17

Ó, az unaired pilot nagyon jó, a "majmos magyarázás" meg klasszikus.:)
süti beállítások módosítása