Loki körbe-körbejár

2023.08.07. 19:05

Sőt nem is egy Loki, hanem több. Az MCU eddigi legjobb sorozata 2023. október 6-án folytatódik a Disney+-on, ennek örömére már két plakátot, sőt előzetest is kaptunk.

 

 

"Egészen biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki azóta azt várta, hogy Loki Laufeyson saját, az ő karakterét középpontba állító Marvel-produkciót kapjon, amióta csak először meglátta Tom Hiddlestont a tűz és csínytevés delejes tekintetű isteneként a vásznon. A várakozás idén június 9-én ért véget, ekkor érkezett meg a Disney+-ra a Marvel sorozata, amelynek címe egyszerűen csak ennyi: Loki. És ennél nem is kell több, ezzel megkaptuk az MCU (Marvel Cinematic Universe) eddigi legjobb sorozatát. A Loki nemcsak a Marvel egyik legnépszerűbb karakterét mutatja be minden eddiginél jobban (és facsarja meg vele a szívünket minden eddiginél alaposabban), de játszi könnyedséggel beindítja az MCU 4. fázisát, amely elhozza majd az Őrület Multiverzumát." - két éve, 2021 augusztusában így írtam a Lokiról. A teljes írást ITT éritek el, a második évad előzetesét a "tovább" mögött találjátok. 

 

 

Ha tetszett a cikk, és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr4318183173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2023.08.08. 16:14:12

Nem tudom mi van velem... az előzetes kicsit fölcsigázott, de abszolút nem rágom le a körmöm októberig. Pedig tényleg ez az eddigi legjobb MCU-sorozat.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2023.08.08. 16:18:55

@ChristineJane: én is így vagyok, de szerintem meg fognak lepni.:))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2023.11.13. 09:31:43

Loki második évad
.
Na az #mcu csinált egy végtelen világok krízisét, csak az a baj, hogy a #DC 40 évvel ezelőtt már megcsinálta, és az is szar volt... Hiába keverte össze forrest gump-pal (az évad első harmadában csak futottak, mint forrest...) nem lett jobb a végeredmény. Majors Kang-ja volt egyedül értékelhető, mint "antagonista", de ő is csak azért, mert volt valamilyen nem olyan sótlan, egysíkú semmilyen, mint a szokásos #mcu ellenfelek.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2023.11.17. 17:21:08

@doggfather: be kell vallanom, én még csak a harmadik résznél tartok... be fogom fejezni, de azt hiszem, ez mindent elmond.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2023.11.23. 23:00:08

@doggfather: az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy 11 éves lett a blog, és ennek kapcsán egy másik sorozat kötötte le a figyelmemet:

puffcinq.blog.hu/2023/11/23/g_smamman

:))
süti beállítások módosítása