A Netflix nem várat minket sokáig, 2021. szeptember 10-étől már elérhető lesz a Lucifer befejező évada. A most kiadott előzetes szerint lesz benne minden: ének, zene, tánc, szerelem és még egy utolsó nagy, megoldandó rejtély. Mert Isten trónját elfoglalni bizony nem is olyan egyszerű. Nem is csoda, hogy Lucifer újra a pszichológusa kanapéján köt ki. A problémákat nem árt megbeszélni. Íme, az előzetes: 

 

 

A tovább mögött elolvashatjátok, mit írtam az 5. évadról, kattintsatok!;)

 

 

Az égiek bizony épp olyanok, mint mi emberek: "Május 28-án felkerült a Netflixre a Lucifer 5. évadjának folytatása. Meg is néztem gyorsan esténként, mert Isten érkezése után nem lehetett sokat várni arra, hogy megtudjam, mi történik. Szerencsére nem kellett csalódnom, bármikor, amikor úgy éreztem, kicsit már túlzásba viszik a poénokat vagy az (ön)iróniát, jött egy jelenet, egy fordulat vagy akár csak egy mondat, amely értelmet, jelentőséget adott az epizódnak."  A teljes bejegyzést ITT találjátok.

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :)

 

lucifer_s6_sauna.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr4416656516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2021.08.11. 13:38:31

Úgy látom, az írók az utolsó felvonásba mindet beleadnak!:D Várom már nagyon!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2021.08.11. 13:41:37

@ChristineJane: én is! És valahol azért remélem, hogy a végén Ella is megtudja, mi a helyzet...:)

gertrudstein 2021.08.11. 15:10:37

Hát, a trailer alapján az az érzésem, sokat fogunk nevetni.
Egyébként meg, All the bad things must come to an end, és a jó dolgok is, szóval, azt hiszem, kifújt a sorozat :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2021.08.12. 11:23:23

@gertrudstein: az biztos, hogy a sorozatnak voltak mélypontjai, de szerintem magára talált, és remélem, kapunk egy jó befejezést.

ChristineJane 2021.08.12. 11:27:21

@gertrudstein: @PuffCinq: csak a harmadik évadot tudnám feledni! De ez jó lesz!
süti beállítások módosítása