Zazie, a könyvek és a Korona

2020.10.29. 16:47

Kedves Kihagyhatatlan Olvasók!

Kicsit eltűntem tudom, de ez nem a blogolási kedvem hanyatlásából fakad, csak akadt egy kis technikai problémám, amit a blog.hu karbantartóival igyekszünk megoldani. Ők mindig készségesen segítenek, és nagyon ügyesek, úgyhogy remélem, hamarosan visszatérhetünk Benedict Cumberbatch ünnepléshez.

Addig is hoztam egy képet, hogy megmutassam, mennyi jó könyvről írhatok majd Nektek, ha Zazie végre odaenged olvasni.:)

A tovább mögött pedig ott a The Crown 4. évadának teljes értékű előzetese, Margaret Thatcherrel és Károly és Diana viharos kapcsolatával a középpontban. Az előzetest ma tették közzé, a sorozat 2020. november 15-én érkezik a Netflixre. Én már számolom a napokat. És ti? :)

 

20201027_160352.jpg 

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2216262996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2020.10.29. 17:44:27

A The Crownt nagyon várom már, és azt is, hogy te visszatérj írni...:))
süti beállítások módosítása