Összesen 7 izgalmas előzetest szettem össze Nektek az év végére!

Kezdjük a Lutherrel. Idris Elba kultsorozata 2019. január elsején tér vissza a BBC-re. És még egy fontos dolog: ALICE!

 

 

A tovább mögött még 6 előzetes vár Titeket, és elérkezünk a Végjátékig is!

 

Még idén, december 30-án érkezik a BBC-re a Nyomorultak legújabb feldolgozása, Dominic West főszereplésével:

 

 

A BBC2-n már fut az a sorozat, amely Eugene McCabe 1992-es Death and Nightingales (Halál és fülemülék) című regényét dolgozza föl. A sorozatjunkie így ír a sorozatról: "A szerelem, árulás és bosszú története 1885-ből egy csodálatos szépségű ír vidéken játszódik, mindez a kémek, vallomások és a kettős játékok világában. A főhős egy 23. születésnapját ünneplő nő, aki elhatározza, hogy megszökik apjától. Az évad 24 óra cselekményeit öleli fel. A főbb szerepekben: Jamie Dornan, Matthew Rhys és Ann Skelly."

 

 

John Malkovich és Rupert Grint főszereplésével érkezik hamarosan a BBC-re Agatha Christie ABC-gyilkosságok című regényének feldolgozása. Reméljük, ez az adaptáció is lesz olyan jó, mint a Tíz kicsi katona volt.

 

 

A Doctor Who kivételesen nem Karácsonykor, hanem új évkor jelentkezik ünnepi epizóddal, már előzetes is van hozzá:

 

 

2019. március 7-én érkezik a haza mozikba a Marvel Kapitány:

 

 

És végül, itt az előzetes, amelyet nézve nekem is elszorult a torkom. 2019. április 25-én érkezik a magyar mozikba a Bosszúállók: Végjáték.

 

 

helmet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2114417438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.12.20. 19:45:05

Az ABC-gyilkosságoktól sajnos nagyon félek, hogy milyen lesz, John Malkovich és Rupert Grint ide vagy oda. A többit nagyon várom, a Végjátékon sírni fogok...

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.12.20. 19:48:37

@ChristineJane: ezt a hozzászólást akár én is írhattam volna!:D

IamSherLocked 2018.12.21. 13:40:26

A Lutherből hova tűnt Alison?? Up- kell -date-elődjek a sorozatból, hogy mi történt. Nekem a Nyomorultak a legszimpibb. Rájöttem, hogy a kémes, kettős játszmás dolgok nem vonzanak. Talán, mert nem vagyok kém :D
Az ABC gyilkosságok trailere elég durvára sikeredett, nem az a régi megszokott David Suchet stílusú Agatha Christie film... A Marveleknek még mindig nem látom az értelmét sajnos :) ha a Marvel kapitány egy eredet-keresés, akkor ahhoz túl sok benne a harcjelenet, pedig inkább az előbbi érdekelne. A Végjátéknak meg most annyira uninteresting lett a trailere, hogy semennyire nem csinált kedvet a megnézéséhez, pedig az előző rész nem volt rossz... Szóval a mostanában készült trailerekkel nem vagyok megelégedve. Lehúzzák a filmeket!

ChristineJane 2018.12.22. 13:45:32

@IamSherLocked: érdekes, nekem a Végjáték előzetese pont, hogy tetszik! Úgy sikerül hangulatot teremtenie, hogy közben a cselekményből nem árul el sokat, vagyis az nem derül ki idő előtt, hogy Thanos csettintése után mit tehetnek megmaradt hőseink... Amúgy, tudom, nem egy lényeges kérdés, de Kapi mikor borotválkozott meg? Hiányzik nekem az a melankolikus filozofikus szakálla...:)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.12.22. 13:57:55

@IamSherLocked: Ha megfigyeled, Alison egy másodpercre látszik az előzetes végén! De ennél többet most nem mondok, tényleg up - kell - date-elődj a sorozatból!:))
süti beállítások módosítása