2018. február 25-én, azaz most vasárnap tér vissza a BBC képernyőjére Cormoran Strike magánnyomozó újabb két epizód erejéig. Tom Burke (Alan Rickman keresztfia) Cormoran Strike kabátját magára öltve ezúttal egy kegyelmet nem ismerő sorozatgyilkost próbál elkapni. Természetesen visszatér Holliday Grainger is, Strike nélkülözhetetlen társa, Robin szerepében.

 

 

"A két karakter külön-külön is rendkívül izgalmas, és nagyon sok mindent fogunk még megtudni mindkettejükről. Számomra mégis az volt a legizgalmasabb eddig a sorozatban, ahogy ez a két ember egymásra talált.

Itt most nem arra gondolok, hogy összejöttek, egyáltalán nem. Viszont fokozatosan és öntudatlanul, önmaguknak sem bevallva ráébredtek, hogy nem egyszerűen szükségük van egymásra, de egymás nélkül élniük sokkal nehezebb lenne. Persze ezt nem tudják elmondani egymásnak, de ott van minden mozdulatukban." - októberben én írhattam a sorozatról a Junkie-n. Alig várom már, hogy az elkövetkező két epizódról is írjak. Figyeljétek a blogot!;)

 

strike1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr8613687176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.02.24. 11:23:44

Juj, már izgulok, hogy milyen lesz, a könyvet nagyon szerettem!

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.02.24. 11:29:07

@ChristineJane: kíváncsi vagyok, hogy a szerkezeti változást, hogy fogják megmutatni, biztosan izgalmas lesz!
süti beállítások módosítása