Nem meglepő módon A viszony címmel érkezik az HBO3 műsorára a The Affair. Július 18-án 21:00 órától rögtön két részt is megnézhetünk az intenzív és érzékeny sorozatból. A viszonyról én novemberben írtam legutóbb. Túlzás nélkül állítható, hogy a sorozat első két évada tökéletes. Minden egy családi nyaraláson kezdődik:

A szenvedélyes egynyári kalandból komoly viszony lesz. Noah (Dominic West), az odaadó apa és szerető férj egy családi nyaralás alkalmával ismerkedik meg Alisonnal, a pincérnővel (Ruth Wilson). A sorozat legnagyobb vonzerejét az adja, hogy a két főszereplő a viszony történetét – hogy nagyon precíz legyek – kettős szubjektív narratívában meséli el.  Azaz egy epizód úgy épül föl, hogy az első félórában Noah, majd a második félórában Alison szemszögéből ismerjük meg az eseményeket. A valóság pedig mindig változik, attól függően, hogy ki meséli el… A teljes írást ITT olvashatjátok el.

 

the_affair.jpg

 

Dominic West és Ruth Wilson mellett a sorozat főszereplői Joshua Jackson és Maura Tierney. Amerikában jövőre már a negyedik évad következik, de nálunk még csak most kezdődik A viszony. Tehát: 2017. július 18., kedd 21:00 óra, HBO3, premier dupla epizóddal. Ki ne hagyjátok!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr2812645561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.07.06. 17:55:27

Azt a mindenit!:D Ez gyors volt! De viccet félre téve, nagyon örülök, hogy végre itt van. A harmadik évad borzalmas, de ez az első kettő értékéből semmit nem von le, és nagyon kíváncsi vagyok rá magyarul is.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.07.06. 18:02:56

@ChristineJane: :) tényleg nem siették el, de a lényeg, hogy itt van! Én is nagyon kíváncsi vagyok rá magyarul.
süti beállítások módosítása