2016 novemberében mutatják be az amerikai mozik a Legendás állatok és megfigyelésük című filmtrilógia első részét. Ehhez az első részhez most kijött egy új előzetes. Hogy a filmben mi fog törtémni, arról még mindig nem sokat tudunk meg az előzetesből. De egy dolog biztos: Eddie Redmayne-nek nagyon jól áll a varázsló szerepe. Én bizakodva várom a filmet, remélem, Ti is! :)

 

A Legendás állatok és megfigyelésükről ITT és ITT írtam már, J.K. Rowlingról pedig ITT.

Kedves Olvasók!

Ez a 200. bejegyzésem A Kihagyhatatlan blogon! Köszönöm, hogy olvassátok, szeretitek a blogot, és jön még sokszor 200 izgalmas bejegyzés. :)

Update: Némi zavar támadt az Erőben, és ez a bejegyzés visszakerült vázlatba. A vázlatokat pedig nem számolja a blog szerkesztő felülete. Ezért hittem azt, hogy ez a varázslós bejegyzés a 200., pedig ez már a 201. :) A 200. bejegyzés az előző, Sherlockról szóló. Érdekesség, hogy a 100. bejegyzés is Sherlockról szólt. :) Eddig összesen 208 bejegyzést írtam, megnéztem, most mindegyik éles, remélem, nem is fog eltűnni egy sem. A 209. bejegyzés már készül...:)

 

fantastic-beasts-and-where-to-find-them.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr58588040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elizabeth Bennet 2016.04.11. 20:43:38

Boldog 200. bejegyzést, sok szeretettel várjuk a további rengetegszer 200-at! :)

Az előzetes valóban nem mond túl sokat, de nekem teljesen visszaadta a varázsvilág-hangulatot, egyelőre csak a zene és a látvány miatt elsősorban, de reméljük, történet is lesz. :)

Egyébként magyarázza meg nekem valaki, hogy miért pont trilógiát kell gyártani mindenből?

Ha már nem angol környezetben játszódik, azt hiszem én nem pont New Yorkot képzelném a legendás lények fellegvárának, de még bárhova hoppanálhatnak persze. :) Inkább nézzék meg közelebbről a magyar mennydörgőket. ;)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2016.04.12. 18:55:17

@Elizabeth Bennet: köszönöm a kedves szavakat, tervezem a következő 200 bejegyzést. :D

Azért kell mindenből trilógia, mert mindenből franchise-t kell építeni már... anélkül már megmozdulni nem lehet. Ez elég kiábrándító, de reméljük azért a filmek jók lesznek!:)

Igen, éljenek a Magyar Mennydörgők!:D

IamSherLocked 2016.04.12. 18:57:49

Hűűűű, boldog 200-adikat!! :)

Eddie kicsit szórakozott varázslónak tűnik, jól áll neki, valóban. Kíváncsi leszek a filmre nagyon. És a magyar mennydörgőt tényleg megnézhetnék természetes élőhelyén. (Vajon az hol van??)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2016.04.12. 19:15:25

@IamSherLocked: Köszönöm, nagyon köszönöm!:) Eddie nekem itt jobban tetszik, mint eddig bármiben, pedig ez csak egy előzetes... és most ne tépjünk föl régi sebeket... :D

Jó kérdés, hogy hol élhetnek a Magyar Mennydörgők. Egyáltalán, milyen egy sárkány természetes élőhelye? Barlang? :D

ChristineJane 2018.01.06. 12:37:34

Itt is, az előzetes izgi, aztán a film meg egy nagy lufi!
süti beállítások módosítása