Ma este, magyar idő szerint 22:00 órakor adják át a Brit Filmakadémia díjait, a BAFTA-díjakat. Stephen Fry 11. alkalommal tér vissza az est házigazdájaként. Drukkolunk Michael Fassbendernek és Alicia Vikandernek. És reméljük, ott lesz Tom Hiddleston és Benedict Cumberbatch. Talán még Hugh Laurie is. :)

De az igazán izgalmas az, hogy idén Szabó Levente grafikus tervezte a BAFTA plakátjait! Levente rajzolt már zseniális klipet, gyönyörű könyvborítókat és neki köszönhetjük A Kihagyhatatlan blog napsugarait is. :) Egy szó mint száz, nagyon büszke vagyok! Leventével nemrég készült egy izgalmas interjú a munkájáról, ITT megtaláljátok!

 

És megérkeztek a plakátok a Legjobb filmekhez is! Öt plakát, ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr58376776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2016.02.15. 15:10:27

Ez már szép elismertség, ezúton is gratulálok Leventének, nekem is nagyon tetszik a plakát! Tényleg olyan, mintha mozogna. :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2016.02.15. 23:05:38

@IamSherLocked: Csak azt sajnálom, hogy Stephen Fry nem említette Leventét, ezzel Stephen egyértelműen vaddisznót keregetett barátságunk bimbózó rózsakertjébe.:D

ChristineJane 2018.01.06. 12:24:54

Tényleg nem volt szép Stephentől, hogy nem szólt semmit a szuper plakátokról!:D
süti beállítások módosítása