Eddie Redmayne varázsol. Kicsit megkésve, de nem kicsit lelkesen adok hírt róla, hogy itt vannak az első képek a Legendás állatok és megfigyelésük című roxforti tankönyv alapján készülő filmből. Sőt, rögtön három filmből, hiszen trilógia készül, amelyet egyben forgatnak. A filmek forgatókönyvét J.K. Rowling jegyzi. Az első részt jövőre láthatjuk, a harmadik 2020-ra várható.

A történet szerint Göthe Salamander (Eddie Redmayne), aki a legendás állatokat kutatja, valamikor az 1920-as években egy titokzatos bőrönddel New Yorkba érkezik. A bőröndből pedig természetesen elszabadulnak a legendás lények... Jövőre tehát megtudjuk, milyenek az amerikai varázslók. Addig is az alábbi galériában megtaláljátok az első képeket a készülő filmekből.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr38057214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.01.06. 12:03:54

És ez a film engem egyszerűen valahogy nem tudott lenyűgözni...

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.03.01. 18:15:58

@ChristineJane: igazából engem sem, de erről majd még írok.;)
süti beállítások módosítása