És ami azt illeti, télen is. A BBC szokás szerint zseniális előzetest adott ki eljövendő műsoraihoz. Tom Hiddleston a fegyverkereskedő Hugh Laurie-t üldözi majd a John le Carré azonos című regénye alapján készült, The Night Manager című minisorozatban. Benedict Cumberbatch a viktoriánus korban is zseniális Sherlock Holmes lesz a BBC Sherlock (várhatóan) karácsonyi különkiadásában. De lesz például új Háború és béke feldolgozás, Idris Elba is visszatér, mint Luther, a súlyos gondokkal küszködő nyomozó, Graham Nortonnal pedig jókat nevethetünk együtt megint.

Csak győzzünk mindent megnézni!:)

 

 

be_to.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr307813066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2015.09.24. 13:44:56

Hűűűha! Komolyan elgondolkodtatott ez a három perces előzetes, hogy akarok-e b á r m i m á s t csinálni vajon idén ősszel, mint BBC one-t nézni... :)))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2015.09.24. 15:06:16

@IamSherLocked: dear, ahogy Hugh Laurie mondaná: 'Welcome to the Family!':D

ChristineJane 2018.01.06. 11:50:53

Senki nem tudja olyan jól reklámozni a műsorait, mint a BBC!
süti beállítások módosítása