Ááááááááá, a tegnapi kép után máris érkezett egy rövid videó a Sherlock következő epizódjához. Csak azt mondhatom: mostakarom, de azonnal! :) Martin Freeman, Una Stubbs (Mrs. Hudson) és természetesen Benedict Cumberbatch is zseniális. (Sőt, még a 3. évad 2. részében megismert aranyos kisfiú, Archie is föltűnik egy percre, remélem, ő is fontos szerepet kap majd az epizódban.)

A jelenetben Mrs. Hudson arra panaszkodik, hogy Doktor Watson Sherlock Holmesról szóló történeteiben (amelyek rendszeresen megjelennek és nagyon népszerűek), ő, Mrs. Hudson, sosem szól semmit, csak fölkíséri a látogatókat. Pedig ő több ennél. Erre Sherlock megjegyzi, hogy ő meg a "kutyás történetben" nem szerepel. (Mármint A sátán kutyájában, haha.) Erre Watson közli, hogy neki meg bajuszt kellett növesztenie (hahaha, és még egyszer hahaha), mert az illusztrátor bajusszal ábrázolja a történetekben, és az emberek máshogy nem ismernék meg őt... Szóval, Mrs. Hudson ne szóljon semmit! :)

Bocsánat, látszik, hogy mostanában hogyvoltot írok. Jöjjön végre a jelenet!

 

 

Ugye, mindjárt itt a Karácsony?

 

sherlock_returns_in_the_first_clip_from_2015_christmas_special.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr227614584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2015.07.10. 14:17:19

Juhhhú! :))))) Ez még mindig nem magyaráz meg semmit, sőt, olyan, mintha az egész film nem akarna majd semmit megmagyarázni!! Miért vannak akkor, amikor...? Please, someone answer my question! Someone in charge!
De már előre nagyon tetszik, ahogy a korhoz igazodva máshogy beszélnek és viselkedenek, mozognak, mint az előző epizódokban. Különösen Sherlock relatív tartózkodó mozdulatlansága tetszik. :))

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2015.07.10. 14:33:39

@IamSherLocked: igen, szuper lesz ez! Aztán az epizód utolsó másodpercében csak megtudjuk, miért vagyunk a viktoriánus korban. Vagy nem.:D

ChristineJane 2018.01.05. 23:34:05

Jut eszembe, erről az epizódról lesz majd hogyvolt?:)
süti beállítások módosítása