Több mint másfél évnyi várokozás után a BBC tegnap este végre megmutatott a rajongóknak 26 másodpercet a Sherlock 3. évadából! S hogy mi ennek mennyire örültünk! Íme, itt az a 26 másodperc. Lestrade lába alól teljesen kicsúszott a talaj, Watson bajuszt növesztett, Sherlock szeme könnyes. Mi lesz itt?

 

Képek az előzetesből a tovább mögötti galériában!

 

Az eddigi hírek, bejegyzések a Sherlockról a blogon itt olvashatók.

A facebookon is követhetitek a blog Sherlockkal kapcsolatos híreit!

A legújabb hírek a sorozatról pedig itt olvashatók.

Mikor jön már a premier? Mikor, mikor, mikor?

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr215443291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2013.08.14. 10:42:42

Ajjajjaaaaaj! Hogy Sherlock szeme könnyes, olyat még eddig nem láttunk, és nagyon kíváncsian várom, mi késztethette ilyen elképesztő cselekedetre, hiszen megbízható forrásból tudja hogy neki nincs is szíve...
Ésviszont le Watson bajszával!! Borzalmas...

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2013.08.14. 13:19:24

@IamSherLocked: De, Sherlock sírt már, nagyon komolyan, itt:

www.youtube.com/watch?v=TNIJe81VdWE

Azt persze még nem tudjuk ugye, hogy ebből a jelenetből mennyi a valóság és mennyi színjáték. Bár azt nem hiszem, hogy az érzelmeit megjátszotta volna.

Én is kíváncsian várom, hogy milyen jelenet fog kibontakozni ott az étteremben. Van egy olyan (erős) sejtésem, hogy Sherlock törött orral fog távozni. Azt pedig én is erősen remélem, hogy Watson az orrtörés után hazamegy, és eltünteti a bajuszát. Örökre.

ChristineJane 2017.12.23. 13:46:26

Milyen jó is volt várni a 3. évadot...
süti beállítások módosítása