Március 15-én 22:00 órától kezdi adni az AXN a Forever című sorozatot. A sorozat magyar címe Mindörökké. Én már megírtam nektek, hogy a Forever tökéletes guilty pleasure. Kattintsatok IDE, és megtudhatjátok, miről szól!

Most, hogy a sorozat megérkezik Magyarországra, itt az alkalom, hogy a főszereplő Ioan Gruffudd elmondja, hogyan ejtik különleges walesi nevét.

A Forever sajnos csak egyetlen évadot élt meg, 22 epizód után tavaly májusban véget ért. Nekem azóta is hiányzik. És mindenkit bíztatok, hogy nézze meg, ha tökéletes kikapcsolódásra vágyik! Most pedig nincs más hátra, jöjjön Ioan Gruffudd neve, amit nem úgy ejtenek, mint gondolnátok! Ó, az eredeti videót valamiért eltávolították, úgyhogy jöjjön egy régi-régi Graham Norton Show, amelyben Ioan Gruffudd volt az egyik vendég, mert a Graham Norton Show-t szeretjük!:) Az interjú második része ITT.

 

 

 

ioan_gruffudd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr528466326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2016.03.17. 22:06:38

:D Have you never thought about changing your name to make it easier for everyone? :) De nem, teljesen igaza van.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2016.03.18. 14:51:00

@IamSherLocked: Have you been speaking to my wife? :D Amúgy most gondolj bele, mi lett volna, ha Benedict Cumberbatch megváltoztatja a nevét, mondjuk Ben Carltonra. Mennyivel szegényebbek lennénk.:))) Bónusz: Ioan Gruffudd és Benedict Cumberbatch játszottak már együtt, A szabadság himnusza című filmben. Hamarosan írok róla.:)

ChristineJane 2018.01.06. 12:32:35

Showing off: én ki tudom ejteni a nevét!:D És imádom!:D <3
süti beállítások módosítása