A 2013-as évet Hamlet, dán királyfival köszöntöttük. 2014-től búcsúzzunk III. Richárddal. Az utóbbi években III. Richárd ismét a figyelem középpontjába került, hiszen megtalálták a csontjait. És persze még mindig ott van a nagy kérdés is: III. Richárd vajon tényleg olyan kegyetlen és zsarnoki volt, amilyennek Shakespeare ábrázolta? A kutatók véleménye megoszlik. Szilveszter lévén Mi, most adjunk erre a kérdésre komoly, de vicces választ. A Horrible Histories című BBC sorozatban III. Richárd egy igazi jó, hamisítatlan popdalban mondja el, hogy ő bizony rendes fickó volt, ne higgyünk Williamnek! Hallgassátok csak!:)

 

 

Én ezzel a dallal kívánok Mindenkinek Boldog, szuper filmekben, könyvekben és Kihagyhatatlan blogbejegyzésekben gazdag Új Évet! III. Richárdhoz pedig egészen biztosan visszatérünk még jövőre, hiszen Martin Freeman briliáns alakítása után végre ki más, mint Benedict Cumberbatch játssza majd el a Shakespeare szerint oly gonosz uralkodót. (És még Andrew Scott is föltűnik majd a filmben!) És erről nekem muszáj lesz majd írnom, igaz? Részletesen...:)

riIII.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr66788531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gertrudstein 2014.12.31. 12:58:32

Igen! Muszáj lesz írni, kedves Puffcinq! És addig is, BUÉK :)))

vincentmarvinjules 2014.12.31. 13:00:25

Tök jó! lehet, hogy nem is volt szörnyeteg? Ez a legjobb hír az év utolsó napján! Boldog Új Évet, Puffcinq!

IamSherLocked 2015.02.01. 15:42:39

Ó, de izgalmas, meg azoknak, akikről kiderült, hogy egy király leszármazottai! :)
Azért az elég vicces, hogy csak Shakespeare miatt maradt fent, hogy uralkodott...
A dala extra cuki! :D
És igen, erről majd részletesen kell írnod, puffcinq!

ChristineJane 2018.01.04. 18:46:57

<3 III. Richárd! Írj róla, kérlek!!
süti beállítások módosítása