Mármint kanálhajlításban.:) Hugh Laurie egy 1989-es A bit of Fry and Laurie jelenetben Uri Gellert idézően hajlította meg úgy a kanalat, hogy a jelenetet azóta is a nevetés könnyeivel küszködve nézzük minden alkalommal.

Ma van napra pontosan 15 éve, hogy először láttam a Mátrixot. (15 éve, azt a mindenit!:) ) Ennek örömére most nézzék meg Ti is, milyen kiválóan hajlít kanalat Hugh! (És ami azt illeti, Stephen se rossz!) Csak legyetek nagyon együttérzőek! Köszönöm!:) 

A kanálhajlítás után vár még rátok egy meglepetés jelenet, mert az A bit of Fry and Laurie-t nem lehet csakúgy abbahagyni, igaz? És még az utca embere is megszólal! Jó szórakozást! Aztán irány Mátrixot nézni! Vagy kanalat hajlítani!:)

Update: Ohó, és arra emlékeztek Hugh Laurie milyen remek Kiválasztott volt maga is? :)

 

 

01spoon.jpg

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr566952733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.01.04. 18:34:51

Ennek a bejegyzésnek már a címét is imádom.:D <3
süti beállítások módosítása