Bizony ám, Mindenszentek előestéjén érkezik a BBC legendás sorozatának következő felvonása, hat részben, átívelő történettel. Íme az előzetes:

 

 

Egyébként most nagyon izzik a levegő a Doctor Who körül, a tovább mögött elmondom a híreket. És még egy meglepetés videó is vár rátok! Kattintsatok!;)

A helyzet tehát az, hogy idén jön a 13. évad, jövőre pedig kapunk három különkiadást (duplarészt). Jodie Whittaker és Chris Chibnall showrunner ezután távozik a sorozattól. Ez azt jelenti, hogy 2023-ban ismét megújul a Doctor Who. Új doktor érkezik, de a sorozat élére régi ember tér vissza. Russell T Davies 2005 és 2010 között már irányította sorozat munkálatait. Fantasztikus epizódokat köszönhetünk neki. 2023-ban pedig visszatér, így a sorozat indulásának 60. évfordulóját is ő fogja megünnepelni. A Doctor Who 1963. november 23-án indult a BBC-n.

De most térjünk vissza a jelenbe. 2021. október 31-én még Jodie Whittaker érkezik, mint A Doktor. Ennek kapcsán a színésznő nemrég a Graham Norton Showban beszélt a forgatásról:

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :) 

A kép forrása: A Doctor Who hivatalos facebook oldala

jodie_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr1116729324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2021.10.22. 19:48:22

Én örülök neki, hogy Russell T Davies visszajön, ráfér a sorozatra a váltás. Jodie Whittakert sajnálom, sokkal jobb lehetett volna, de a forgatókönyvek nem adtak neki lehetőséget. Hátha az utolsó kör jó lesz vele.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2021.10.22. 19:51:04

@ChristineJane: én is reménykedem, hogy ami most jön, az jó lesz. Az előzetes mindenesetre ígéretes.
süti beállítások módosítása