Arsène Lupin visszatér!

2020.11.29. 14:53

Két Benedict Cumberbatch film között hadd ajánljak nektek egy hamarosan érkező francia sorozatot. A címe csupán ennyi: Lupin. És bár csábító a gondolat, nem Lupin professzorról szól. A központi karaktere Arsène Lupin, az úri tolvaj és detektív, aki bizony fölveszi a versenyt Sherlock Homesszal.

 

lupin.jpg

 

Részletek és az első kedvcsináló a tovább mögött!

 

A sorozat 2021 januárjában érkezik a Netflixre. A főszereplője a rendkívül népszerű francia színész, Omar Sy lesz. Arsène Lupin figuráját Maurice Leblanc író alkotta meg az 1900-as évek elején. Összesen 24 történet jelent meg a detektív főszereplésével, alakja rendkívül népszerű lett. Kalandjait földolgozták filmen, tévében, színpadon, sőt videojátékban is. Japán film is készült róla, a legutóbbi francia Arsène Lupin-filmet pedig 2004-ben láthattuk Romain Duris főszereplésével

És Arsène Lupin most visszatér, a Netflix sorozatok minőségét ismerve pedig nem is akárhogy! Én már nagyon várom, hogy végre egy új francia sorozatot nézzek! És Ti? Várjátok már? Olvastatok már Arsène Lupin-történetet? Januárig most itt az alkalom!:)

 

 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről és ajánlókról, akkor kövesd A Kihagyhatatlan blogot a Facebookon is, és csatlakozz A Kihagyhatatlan csoporthoz is! Várok mindenkit szeretettel! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7716306302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2020.11.29. 18:28:06

Be kell vallanom, én nem vagyok oda az Életrevalókért, és eddig Omar Sy sem foglalkoztatott, de ez a sorozat most nagyon érdekel.
süti beállítások módosítása