Új Doktor, új barátok, új idők, új kalandok. Közeledik a Doctor Who történelmi évada, amelyben - a sorozat történetében először - színésznő alakítja az időben és térben utazó, világmegmentő Doktort. Most végre itt az első rendes előzetes a valószínűleg októberben érkező 11. évadhoz, nézzétek:

 

 

Mint minden rendes Doctor Who rajongó, én is megszenvedtem minden Doktor távozását. Azt hittem, Christopher Eccleston után nem jöhet már senki más, de jött David Tennant, és azt hittem, nála jobb nem lehet senki... és mégis, ott volt Matt Smith, és halrudacskákat evett vaníliasodóval, és én rögtön tudtam, hogy imádni fogom, amikor elment a szívem darabokra tört. Peter Capaldi pedig még ma is hiányzik... és tessék, Jodie Whittaker pár másodperc alatt lelkessé tett! Biztos vagyok benne, hogy újabb felejthetetlen kalandjaim lesznek a Doktorral. És Ti, hogy érzitek, lesztek Ti is a Doktor új legjobb barátai?

 

jodie.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7414125261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása