Hogy én is elsüssem a kihagyhatatlan (ha már ez A Kihagyhatatlan blog, hihi, na jó, inkább jöjjön  a hír) poént: A Netlflix alkut kötött az Ördöggel. A FOX ugyan könyörtelenül elkaszálta (cliffhanger ide vagy oda), a Netflix végül megmentette a Los Angelesben vakációzó, majd nyomozónak álló Ördögről szóló sorozatot. A berendelés 10 részre szól.

Egy felől nagyon örülök, hiszen a Lucifer első két évadát nagyon élveztem. Másfelől viszont félek is, hiszen a szupernek ígérkező 3. évad néhány résztől, és természetesen a cliffhangertől eltekintve, pocsék lett, én egy időre abba is hagytam a sorozatot.

De bízom abban, hogy a Netflix garanciát jelent a minőségre, hiszen, csak hogy egy példát említsek, náluk fut a The Crown, ami megkerülhetetlen manapság, ha minőségi sorozatra vágyunk. Egy szó, mint száz, remélem, hogy jó helyre került a Lucifer, és valóban új életre kel. Az biztos, hogy belenézek a 4. évadba. Hell, yes!

 

lucifer4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr9814051438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2018.06.16. 15:23:11

Nem tudom, hogy örülök-e. A Netflix mindenképpen jó hely, és a kevés rész mindenképpen jót fog tenni a sorozatnak. Szóval, feltétlenül belenézek, azt majd meglátjuk, maradok-e.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.06.16. 15:42:12

@ChristineJane: én is úgy gondolom, hogy a rövid évad jót fog neki tenni! A 24 (sőt 26!) epizód szó szerint rémesen sok volt!
süti beállítások módosítása