tumblr_nvg2es3juY1srpvwao1_250.gif_250x385

 

 

 

 

 

 

VÉGRE!

 

Június elsején, pénteken este maga Ross Poldark kapitány, azaz Aidan Turner lesz Graham Norton egyik vendége a BBC-n látható műsorában. Így eljött az ideje, hogy meséljek Nektek egy kicsit a The Graham Norton Show-ról. A tovább mögött találkozunk. :)

 

 

 

Graham Norton Nagy-Britannia egyik elismert televíziós személyisége. De emellett rádióműsora is van, remek komikus, kisebb filmszerepekben is föltűnik és nemrég jelent meg első regénye, amely kritikai - és közönségsiker. És amiért különösen irigylem az angolokat, az az, hogy náluk rendszeresen a kivételes humorú Graham Norton az Eurovíziós Dalfesztivál kommentátora. :)

A The Graham Norton Show 2007 elején indult a BBC-n, én 2010 közepe óta nézem rendszeresen. Először ki más miatt, mint Benedict Cumberbatch miatt néztem meg, de rögtön tudtam, hogy nem utoljára látom ezt a műsort.

A The Graham Norton Show ugyanis pontosan az humoros beszélgetős műsor valódi teljesítményt felmutató sztárvendégekkel, amilyet az ember péntek este (vagy inkább szombat reggel) nézni szeretne.

Graham Norton exhibicionista, ez nem is kérdés, de műsorában úgy sikerül megmutatnia magát, hogy közben nem tolja magát előtérbe. Őszinte érdeklődéssel beszélget a vendégeivel. És itt jön a műsor töretlen sikerének másik titka: a három-négy vendég egyszerre van jelen a stúdióban, így tehát nemcsak a műsorvezetővel hanem egymással is beszélgetnek. Ha a vendégek között jó az összhang, ők is érdeklődnek egymás iránt, akkor abból a műsor legjobb pillanatai születhetnek meg. És természetesen adódhatnak buktatók is: ha a vendégek nem tudnak egymásra hangolódni, nincs kedvük beszélgetni, abból akár kínos jelenetek is lehetnek. A műsor szerkesztőit és vágóit dicséri, hogy ezeket a kínos pillanatokat a néző csak ritkán veszi észre. És minden pénteken szórakoztató műsort kapunk.

A The Graham Norton Show-t sokszor mutattam már Nektek itt a blogon. Harrison Ford Benedict Cumberbatch mellett ült a piros kanapén. Benedict Cumberbatch a pingvinekkel küzdött vendégként, Ioan Gruffudd-t pedig egy régebbi adásban mutattam meg.

Úgyhogy most jöjjön Tom Hiddleston! :) Az alábbi jelenetet azért szeretem nagyon, mert pontosan azt mutatja meg, amitől különleges ez a műsor. Tom Hiddleston - aki ekkor volt először a The Graham Norton Show vendége - iruló-piruló rajongó kisfiúként ül Kenneth Branagh, Anne Hathaway és Robert De Niro mellett, és lelkesedése teljesen átragad a nézőkre is.

 

 

Érdekesség, hogy Kenneth Branagh fedezte föl a világnak Tom Hiddlestont. Tom Hiddleston bizony Thor szerepére jelentkezett abba a Thor filmbe, amelyet Kenneth Branagh rendezett. A meghallgatások és próbafelvételek után Kenneth Branagh mondta azt, hogy ez a nyúlánk fiatal színész legyen inkább Loki. És ezért mi nem lehetünk neki elég hálásak. A Marvel Filmes Univerzum legjobb gonosztevője született meg ezzel a döntéssel.

De most térjünk vissza Aidan Turnerre! Péntek este ő is első alkalommal lesz majd vendég, és igen sok mindenről kell majd beszélnie. Először is, a BBC éppen most jelentette be: a Poldark 4. évada június 10-én, vasárnap este indul. (Juhúúúú!) Lehet tehát majd beszélgetni politikáról, bányászatról és házassági válságról, no és természetesen romantikáról és szenvedélyről.

És ne felejtsük el azt sem, hogy Aidan Turner mindjárt visszatér a színpadra. Nekem már meg is van a jegyem Martin McDonagh Az inishmore-i hadnagy című darabjára, egy véres tragikomédiára, amelyben Aidan Turner lesz a főszereplő.

A The Graham Norton Show vendégei lesznek még pénteken: Ethan Hawke, Toni Collette, Jo Brand és Liam Payne.

Izgalmas műsor elé nézünk, én már tudom, mit csinálok kávézás közben szombat reggel. :)

 

 

aidan_turner_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr7613993374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vincentmarvinjules 2018.05.31. 06:15:29

Nagyon jó! Irigyellek, hogy nézed!!! De miért szombaton reggel? :)

ChristineJane 2018.05.31. 17:23:39

@vincentmarvinjules: szerintem azért, mert szombaton már meg lehet találni a műsort az internet csodás bugyraiban.;D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.05.31. 19:01:43

@ChristineJane: a feltételezés nem rossz!:D

@vincentmarvinjules: azért is nézem így, mert ez nyelvtanulásnak sem utolsó, és ilyenkor jól tudok koncentrálni. :)

IamSherLocked 2018.07.13. 20:57:42

Hmmhmm, Tom Hiddlestone-t így, hogy Loki volt, sokkal szívesebben látnám Thor szerepében! ;)
És Graham Norton mit csinált azelőtt, hogy show-ja lett?

ChristineJane 2018.07.14. 19:27:20

@IamSherLocked: Íme, Tom Hiddleston, mint Thor:

www.youtube.com/watch?v=wtLLls2nbyI

Én azért örülök, hogy Loki lett.:D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.07.15. 12:31:16

@IamSherLocked: Graham Norton is an Irish television and radio presenter, comedian, actor, and writer based in the United Kingdom.

1992: stand-up comedy acts

After early success, Norton moved to Channel 4 to host his own chat shows including So Graham Norton and V Graham Norton

Norton's chat show, The Graham Norton Show, began on 22 February 2007 on BBC Two. The format is very similar to his previous Channel 4 shows. On 6 October 2009, the show moved to BBC One, in a new one-hour format.
süti beállítások módosítása