Zajlik a Comic-Con, dübörögnek az előzetesek: hogy a Thor: Ragnarok lélegzetelállító és rendkívül szórakoztató lesz, az eddig sem volt kérdés. De ha valaha is azt mondtam, hogy a Lucifer már nem olyan jó, ezennel visszavonom. Mármint mi lesz itt, emberek, komolyan? Lucifer szárnyakat kapott, és ezzel elszabadult a pokol, nézzétek:

 

 

A Lucifer 3. évada Amerikában októberben érkezik, addig is a tovább mögött megnézhetitek mit írtam a sorozatról tavaly. De tényleg, mikor lesz már október? Wow. Just wow.

 

Lucifer:

Alaphelyzet: Az Ördög megunja a Poklot, inkább kiruccan a Földre és szórakozóhelyet nyit, természetesen Los Angelesben (a hely neve mi más is lehetne, mint Lux). Egy nap aztán Lucifer egy csinos rendőrnő társául szegődik, hogy különleges meggyőző ereje segítségével üldözze a bűnt. Mindeközben pedig pszichiáterhez jár, hogy Istentől elszenvedett minden sérelmét megbeszélhesse valakivel. És hogy mi megismerhessük összetett és érzékeny személyiségét…

A Földön vakációzó Lucifer karakterét Neil Gaiman és két alkotótársa jelentette meg először egy képregényben. Ez a képregény a sorozat alapja. A sorozat egyébként úgy épül fel, hogy Lucifer minden héten nyomoz egy bűnügyben, közben pedig akadnak természetfeletti rejtélyek is. Sajnos a nyomozós szálak általában laposak, vagy csak érdektelenek. Ami igazán izgalmas, az Lucifer és az emberek kapcsolata.

A sorozatban akad néhány kiváló mellékszereplő, például a Lucifer pszichiáterét játszó színésznő, Rachel Harris. De a készítők igazából mindent a Lucifert alakító Tom Ellis vállára tettek. Ő pedig néha brillírozik, néha viszont egészen nagy ripacs. Ennek megfelelőn a sorozat minősége is hullámzik. Bár a bűnügyek továbbra sem túl érdekesek, szerencsére az átívelő történetszálat érezhetően jól kidolgozták a jelenleg is futó második évadban, ez pedig sok lehetőséget ad Tom Ellisnek.

Tom Ellis egyébként, mint minden valamire való amerikai sorozat főszereplője, brit, egészen pontosan walesi. És persze szép hangja van. Amit ördögien jól tud használni. Bocs, ezt nem tudtam kihagyni. A Lucifer igazi, hamisítatlan guilty pleasure (no pun intended), 40 perc kikapcsolódás minden héten.

 

luci.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr4112682033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.07.25. 10:53:49

Wow. Wow. Wow. Nekem ez a sorozat soha nem lesz több szuper "bűnös élvezetnél", de ez az előzetes nagyon ott van.:D

ChristineJane 2017.07.25. 10:57:29

Nekem ez a sorozat soha nem lesz több mint szuper "bűnös élvezet", de ez az előzetes tényleg tényleg nagyon WOW. :D

ChristineJane 2017.07.25. 10:59:10

Bocsánat, a blogmotor hülye!:D

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.07.25. 11:02:35

@ChristineJane: semmi baj, mi így szeretjük a blogmotort. :D Luciferrel kapcsolatban pedig egyetértünk!:)))
süti beállítások módosítása