Vagy csak én nem vagyok elég figyelmes, ezért nem vettem észre eddig ezt az előzetest:

 

 

A víziló című regényről írtam már Nektek a blogon, ilyen lelkesen:

"A regény főhőse Ted Wallace, a kicsit ismert költő és nagyon kirúgott színikritikus. Ted egy vén víziló, vastag a bőre. Így egy lélegzetvételnyi habozás után elfogad a keresztlányától negyedmillió fontot. A pénzért cserébe nem kell mást tennie, mint figyelni, mi történik barátja, Lord Logan ősi birtokán. Egymást követik a rejtélyes események, amelyek végül arra késztetik Tedet, hogy kevesebb whisky-t igyon, és jobban tornáztassa az agyát...

Egyik angol kritikusa szerint A víziló minden során érezni, hogy Mr Fry szerette írni, és közben szüntelenül azon igyekezett, hogy olvasóját szórakoztassa. Márpedig, ha szórakoztatásról van szó, Mr Fry sosem bukik el." A vízilóról szóló teljes bejegyzést ITT olvashatjátok, a filmről részletek a tovább mögött!

A film főszereplője Roger Allam, akiről a Cabin Pressure című fantasztikus rádiójáték egyik epizódjában megjegyzik, hogy "úgy beszél, mintha Stephen Fry kedvenc nagybátyja lenne". Nem is meglepő, hogy már az előzetesből látszik: Roger Allam tökéletes lesz Ted Wallace szerepében.

A víziló című filmet 2017. június 2-án mutatják be, arra szerintem sajnos kevés esély van, hogy nálunk is, de minden fejleményről beszámolok majd. Addig is olvassátok el a könyvet! Kihagyhatatlan élmény!:)

 

allam.jpg

 

ITT megnézhettek még egy előzetest A vízilóhoz. És közben azt se felejtsétek el, hogy Roger Allam föltűnt Az utolsó angol úriemberben is, egy kicsi, de annál emlékezetesebb szerepben.

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr10012478619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChristineJane 2017.05.13. 17:30:33

:D Roger Allam <3 A Cabin Pressure-t persze kívülről tudom miatta (is). Ez a film pedig nagyon jónak ígérkezik, remélem, bemutatják nálunk! A regényt imádtam.:)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2018.05.16. 18:46:56

@ChristineJane: Az HBO/Cinemaxon néha el lehet kapni, szerintem Go-n, OD-n fent van!:) Egyébként jó!
süti beállítások módosítása