Alan Rickman és a lufik

2016.12.31. 11:05

Kedves Olvasók!

2016-ban minden kétséget kizáróan Aidan Turner uralta a blogot. Volt ő itt idén Ross Poldark, Philip Lombard, sőt John Mitchell is. Most mégsem Ross Poldark kaszálástól kockás hasával szeretnék nagyon boldog új évet kívánni Nektek, hanem Alan Rickman "mézédes, de pengeéles" hangjával, amely még héliummal telten is gyönyörű. :)

De kezdjük az elején: Benedict Cumberbatch - akinek "alan rickmani magasságokba szárnyalóan gyönyörű hangja van" - egyszer elment Jimmy Fallonhoz Rickman-offot játszani. Ez annyit tesz, hogy Alan Rickman hangját utánozva olvasott föl dalszövegeket. ITT megnézhetitek, hogyan.

Alan Rickman nem sokkal később két lufi segítségével érdeklődött erről a játékról Jimmy Fallonnál. Alan Rickman jó humorú és zseniális, mint mindig, íme:

 

 

Induljon a buli ilyen vidáman, Kedves Olvasók!:) Jövőre is nézzetek Alan Rickman - filmeket, és olvassátok A Kihagyhatatlan blogot! Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

 

alan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr1612080073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2017.02.07. 16:02:42

Nagyon szuper, hogy két ilyen fantasztikusan szép hangú színésszel kívánsz boldog új évet :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.02.07. 18:55:25

@IamSherLocked: csodálatosak mindketten, úgyhogy muszáj róluk beszélnem, szilveszterkor és máskor is!:)

ChristineJane 2018.01.06. 14:35:40

Hiányzik Alan Rickman...
süti beállítások módosítása