Egészen pontosan Fassbender tudatát helyezi vissza a spanyol inkvizíció korába Marion Cotillard. Ott aztán Michael Fassbender falakon ugrál és gyilkol. Én nem szoktam videojátékot játszani, Az Assassin's Creed nevű játékot sem ismerem. De a belőle készült film első előzetese nagyon meggyőző.  Marion Cotillard és Michael Fassbender a tavalyi Macbeth után játszanak újra együtt, és szerintem most sem fognak csalódást okozni! A film várhatóan december végén kerül a mozikba, szerintem itthon is!

 

 

creed.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://puffcinq.blog.hu/api/trackback/id/tr958709116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IamSherLocked 2017.02.07. 16:17:22

Ó, wow! Vajon ez megy még a moziban? Kind of kiestem az élet körforgásából egy pár hónapra, pedig ezt megnézném azért.
Ez valami VR dolog? És minek teszik vissza? Olyan jó lenne hanggal megnézni! :)

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2017.02.07. 19:14:31

@IamSherLocked: töredelmesen bevallom, én ezt megnéztem moziban még január elején. A történet, hát hogy is mondjam...szórakoztató, de látvány fantasztikus. És nem minden trükk ám, amit látunk! Itt egy érdekes cikk:

port.hu/cikk/mozi/9-dolog-amit-nem-tudtal-az-assassins-creed-filmrol/article-43861

És ha lehetek ilyen felszínes: Michael Fassbender félmeztelenül minden pénzt megér!:D

IamSherLocked 2017.02.08. 14:34:47

:D Lehetsz ilyen felszínes. A cikk érdekes. Az főleg, hogy ő se ismerte ezt a videójátékot, és hogy ilyen sok gyöngyöt varrtak a ruhájára... uuuu! Hát én ezt csak megnézném. De akkor ezt úgy látom, kénytelen leszek mozin kívül megnézni.

ChristineJane 2018.01.06. 12:50:33

Ó, én ezt én is láttam moziban, semmi extra, de jó kikapcsolódás volt. És igen Michael Fassbender félmeztelenül!:DD
süti beállítások módosítása